2014-01-09 09:06:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A pénzügyekkel hadilábon áll

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Már megint a szokott önfejűségét hozza, amin nem is csodálkoznak azok, akik megszokták akaratosságát. Talán néha nem ártana, ha látnák önön is a kompromisszumkészséget, a türelmet. Nehogy elveszítsen egy barátot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az lenne a legjobb, ha ma ön kelne fel legkorábban, és hagyja el a családi otthont. Borsos kedvében van, és ez nem dobná fel szerettei hangulatát. A lehiggadáshoz javaslom a hosszú sétát a munkahelyre. A mozgás feledteti a mérgét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A karrierje egyre fontosabb önnek. Szereti amit csinál és örömét is leli benne. Csak azt ne engedje, hogy ezért munkaadói kihasználják. Nézzen körül máshol is a szakmájában. Lehet, hogy jobb lehetőséget talál, ahol anyagilag is megbecsülik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Alapvetően ön telve van jóindulattal, csak ez a hirtelen természete miatt nem mindig látszik. Legyen barátságosabb, mutassa meg napfényesebb arcát is az embereknek. Ha így tesz, a világ hamarosan megváltozik ön körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha kapcsolata, munkája kiüresedett, akkor vigyen ön változatosságot bele. A kezdeményezése ma meghallgatásra talál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A pénzügyekkel hadilábon áll. Hol a túlságos spórolás, máskor a pénzszórás hibájába esik. A mértékletesség megtalálásához talán jobban kéne adminisztrálnia költségeit. Fogadjon egy jó könyvelőt, vagy bízza ügyeit a párjára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az ellenlábasok legyőzésében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma is, mint általában, jobb, ha nem bízik másban, csak a saját erejében, tehetségében. A problémák megoldása – ahogy mások tennék – önnek valószínűleg nem is lenne megfelelő. A kedvese ön mellett áll, támaszkodjon a szeretetére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az átlagosnál is szórakozottabb lehet ma, ezért megfeledkezhet egy fontos találkozó, vagy információról. A legjobb, ha kétszer is átnézi naplóját, és minden telefont felvesz. Így talán elkerülheti a bakit. Este valami különleges szórakozás várja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahelyi hajtásban az élre állhat: lelkesítő természetének hála, sokan állnak ön mögé. Így a vezetőséget sem kerüli el az ön lendületessége, újító szellemének frissessége. Egy szép új karrier küszöbén állhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az anyagi gondok arra kényszeríthetik, hogy változtasson eddigi elképzelésein. Talán fájó lépésekre kényszerül, de még mindig jobb most lépni, mint tovább halogatni a döntést, és esetleg áldozni reménytelen célokra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma ne ítélkezzen túl hamar, mert az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit. Talán akarva-akaratlan riválisának tekinti az illetőt, vagy egyszerűen irigyli a sikereit. Inkább a saját fejlődésével törődjön, boldogabb lesz!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: